fredag 8 juli 2022
Var ska bagaren vara om inte i byn, Janssons bröd i Ljusdal en källa till svindlande god smak!
›
Jag har skrivit om Janssons bröd på Hybovägen tidigare, senast om vörtbrödet till jul. Idag var vi tillbaka och överhandlade till helgen, a...
En sådan lyxig kväll med smultron och grädde
›
"Jag har en god överraskning", sa K och kom in från köket med två tallrikar matade med smultron och tjockgrädde. En sådan förmån ...
söndag 3 juli 2022
August, så inihelvete smaksäker
›
Han jobbar metodiskt i köket, letar bästa råvarorna och gör vackert, avsmakar hela tiden, letar smakbryggor och prövar olika kombinationer, ...
fredag 17 juni 2022
Stor saknad efter Assar och lite av resfeber har slagit mig efter Lovisas storslagna födelsedagspresent
›
Hade jag för tio år sedan sagt att jag saknade en hund skulle jag anklagat mig själv att vara pjoskig! Trodde aldrig att jag skulle bli så f...
1 kommentar:
torsdag 16 juni 2022
Jag menar bara - dansk ribbestek - kan det bli bättre?!
›
Kom över ett bra stycke kött från svensk gårdsgris, en utstyckad ribbestek. Kommer att ge oss god mat i två dagar minst. Puffig knaprig svå...
söndag 12 juni 2022
Sotaren bara öste ner bona!
›
Mitt förnuft säger att det här är gigantiska getingbon. Eller? Vi fick piporna granskade och tryckta. Sotaren, en jovialisk man från Ljusdal...
lördag 4 juni 2022
Överblivor? - Nej bara en glömd köttfärs
›
"De elaka svinen sökte genast upp andra sulor att äta" Så skriver Linné i en av sina reseböcker när det handlade om att välja mell...
‹
›
Startsida
Visa webbversion