söndag 29 maj 2022
Den där lille parveln som aldrig ger upp - August - Idag fyller han 15.
›
Han föddes idag för 15 år sedan och tvärdog direkt. Bara sådär slutade andas. "Det här ser inte bra ut", sa jag. "Jodå, sa ba...
måndag 23 maj 2022
Mer om detta Anguskött från Stenspers gård i Tallåsen - idag en Vitello Tonnato på en liten utstyckad rulle.
›
Alltså, kan man använda ett slitet uttryck som "helt magisk" så gör jag det om en liten utskuren rulle från en ko som inte dög ti...
Råbiff på fetlagt kött av sinad ko
›
Min fäbless för Råbiff är känd. Inte mins för att jag återkommande skriver om råbiffexcesser. Inte bara här på Tabberaset utan också som nu ...
torsdag 19 maj 2022
Or i kylen - Ost i sinne
›
Herrgård 60 månader Igår kväll, kände mig nöjd efter två lyckade skrivdagar och sen städning. Sådär vid 22, en kopp te och endast ost därtil...
onsdag 11 maj 2022
Alltså, vi snackar husmanskost, pölsa och paltbröd med fläsk
›
Ända sedan barnsben har jag varit förtjust i rejäl husmanskost, inte bara till fest utan vällagad vardag. Älskade knäckebröd med stekfläsk o...
Assar nyklippt - så jäkla snygg.
›
söndag 1 maj 2022
Härlig Valborgsmiddag signerad Kristina Ericsson (och Emma Hamberg)
›
Jag är så glad - en ytterligare dimension i min relation har växt till en oanad höjd. Min kära har aldrig varit speciellt intresserad av mat...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion