lagers tabberas
måndag 14 februari 2022

In för rostning

›
 De här rotsakerna, potatis, morot, palsternacka samt vitkål, brockoli och vitlök kryddat med timjan från landet. Nu körs de i ugnen tillsam...
torsdag 10 februari 2022

Stekt ris (kao pad) med fläsklägg, vitlök, chili och kinakål

›
Men alltså, utmärkt resträtt till lunch. Vi körde igång igår redan efter lunch. Rimmad fläsklägg tre och en halv timme, kokt med stjärnanis,...
måndag 7 februari 2022

De där sexigt våta nätterna med rent kroppsliga landskap när lampan är släckt

›
 
fredag 4 februari 2022

烏冬麵 vår stora fäbless just nu - Udonnudlar

›
Ungefär samtidigt som vi här hemma i det som skulle bli Sverige långt senare pysslade med att rista de första runorna i sten lagades mjuka h...
lördag 29 januari 2022

Gränslöst med snö med långprommis i vinterlandskap

›
Det blir så tyst. Fjälltrafiken nere vid landsvägen hörs inte. Å andra sidan ligger vi en bit bort i väg med skog emellan och en kulle. Snön...
fredag 28 januari 2022

Lovisa "viker ut sig" i Vogue - insikter och utsikter av en klok dotter

›
Det har aldrig varit lätt för Lovisa. Hon har gått ganska så knaggliga vägar. Oavsett vilka och oavsett hur knaggliga har jag försökt stå dä...

Det tillhör vanan - eller för den skull "är en tradition"

›
Varje gång vi kommer upp till landet har vi för vana att första dagen, efter första övernattningen, köra in till Färlira mens det är ljus oc...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.