måndag 14 februari 2022
In för rostning
›
De här rotsakerna, potatis, morot, palsternacka samt vitkål, brockoli och vitlök kryddat med timjan från landet. Nu körs de i ugnen tillsam...
torsdag 10 februari 2022
Stekt ris (kao pad) med fläsklägg, vitlök, chili och kinakål
›
Men alltså, utmärkt resträtt till lunch. Vi körde igång igår redan efter lunch. Rimmad fläsklägg tre och en halv timme, kokt med stjärnanis,...
måndag 7 februari 2022
De där sexigt våta nätterna med rent kroppsliga landskap när lampan är släckt
›
fredag 4 februari 2022
烏冬麵 vår stora fäbless just nu - Udonnudlar
›
Ungefär samtidigt som vi här hemma i det som skulle bli Sverige långt senare pysslade med att rista de första runorna i sten lagades mjuka h...
lördag 29 januari 2022
Gränslöst med snö med långprommis i vinterlandskap
›
Det blir så tyst. Fjälltrafiken nere vid landsvägen hörs inte. Å andra sidan ligger vi en bit bort i väg med skog emellan och en kulle. Snön...
fredag 28 januari 2022
Lovisa "viker ut sig" i Vogue - insikter och utsikter av en klok dotter
›
Det har aldrig varit lätt för Lovisa. Hon har gått ganska så knaggliga vägar. Oavsett vilka och oavsett hur knaggliga har jag försökt stå dä...
Det tillhör vanan - eller för den skull "är en tradition"
›
Varje gång vi kommer upp till landet har vi för vana att första dagen, efter första övernattningen, köra in till Färlira mens det är ljus oc...
‹
›
Startsida
Visa webbversion