onsdag 26 januari 2022
Hetta i middagen och kaoniew som bas
›
Rostar torkad chili i torr panna Jag är inte så förtjust i maten som serveras på thairestauranger. Anpassade i sälta, hetta, syra och de sm...
tisdag 25 januari 2022
En söndagsmorgon värd namnet med lockande doft från köket av våfflor
›
I mitt liv finns Kristina, hon är inte bara min närmaste vuxna utan också den i mitt liv som håller mig utanför katastrofer och förmår ge mi...
söndag 23 januari 2022
Kallt men skönt och vita hjortar i blickfånget
›
Det var kallt i vinden idag. Vi gick en skön runda med Assar, i svag motvind. Där uppe i skogsdungen låg de och tryckte, dovhjortarna. Kic...
fredag 21 januari 2022
Att ta reda på allt
›
Har precis skrivit en matkrönika om Astrid Lindgren som kommer att publiceras frampå vårkanten. Jag var hemma hos Astrid och hon säger, ...
onsdag 19 januari 2022
Covidstress - Bara Assar är cool.
›
Foto: KE Visst är det stress. Kalla mi...
Udon-nudlar med långkokt gris och chilibuljong
›
Jag är lite förtjust i Udon-nudlar. Men det går i perioder. De har ju så mycket karaktär att man lätt kan tröttna. Men idag njöt jag och A ...
tisdag 18 januari 2022
Stångkorv eller "stånkkorv", hursomhelst ffg sedan 70-talet!
›
Jo jag kommer ihåg smaken och har kunnat framkalla den när som helst och det där tuggmotståndet, löken till och ett lösstekt ägg. Så blandar...
‹
›
Startsida
Visa webbversion