lagers tabberas
onsdag 19 januari 2022

Covidstress - Bara Assar är cool.

›
                                                                                                     Foto: KE  Visst är det stress. Kalla mi...

Udon-nudlar med långkokt gris och chilibuljong

›
Jag är lite förtjust i Udon-nudlar. Men det går i perioder. De har ju så mycket karaktär att man lätt kan tröttna. Men idag njöt jag och A ...
tisdag 18 januari 2022

Stångkorv eller "stånkkorv", hursomhelst ffg sedan 70-talet!

›
Jo jag kommer ihåg smaken och har kunnat framkalla den när som helst och det där tuggmotståndet, löken till och ett lösstekt ägg. Så blandar...

Står du alltid och lagar långkok? Nä knappast!

›
Det är klart att till övervägande del lagar vi mat från grunden här hemma, men av och till så kör vi lite snabbare puckar på spisen. Idag ti...
måndag 17 januari 2022

Nystekt strömming med kaviar emellan och så ett smörsvängt potatismos

›
Alltså det går inte av för hackor en vanlig sketen måndag under oxveckorna. Dubbelpanerade i svedjeråg från TeVe-kvarn och stekte måttligt. ...

Samosas igår - strömming idag (måndag?)

›
När jag jobbade med Björn Frantzén och skrev hans första "kokbok" Frantzén/Lindeberg (Norstedts) Inledde vi ett samarbete med någr...

Tomas Nordberg på Edsvik - Äntligen!

›
Våra vägar har korsats i över 40 år - det har utan undantag varit angenämt. Sedan länge ingår han också med verk i en liten samling konst ja...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.