tisdag 18 januari 2022
Stångkorv eller "stånkkorv", hursomhelst ffg sedan 70-talet!
›
Jo jag kommer ihåg smaken och har kunnat framkalla den när som helst och det där tuggmotståndet, löken till och ett lösstekt ägg. Så blandar...
Står du alltid och lagar långkok? Nä knappast!
›
Det är klart att till övervägande del lagar vi mat från grunden här hemma, men av och till så kör vi lite snabbare puckar på spisen. Idag ti...
måndag 17 januari 2022
Nystekt strömming med kaviar emellan och så ett smörsvängt potatismos
›
Alltså det går inte av för hackor en vanlig sketen måndag under oxveckorna. Dubbelpanerade i svedjeråg från TeVe-kvarn och stekte måttligt. ...
Samosas igår - strömming idag (måndag?)
›
När jag jobbade med Björn Frantzén och skrev hans första "kokbok" Frantzén/Lindeberg (Norstedts) Inledde vi ett samarbete med någr...
Tomas Nordberg på Edsvik - Äntligen!
›
Våra vägar har korsats i över 40 år - det har utan undantag varit angenämt. Sedan länge ingår han också med verk i en liten samling konst ja...
fredag 14 januari 2022
Nu for hon hem igen.
›
Älskade ungen Lovisa kom hem till jul två gånger? Först en måndag för att jobba i Stockholm tisdag och onsdag veckan före jul. Plötsligt kal...
Markus Aujalay skärpning. Dissar sillbullar med korintsås på bästa sändningstid.
›
Som en småunge om lever eller annan inälvsmat, som en bortskämd sprätt. Nä men det håller inte. Förmodligen har den här i övrigt fantastiske...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion