fredag 14 januari 2022
Nu for hon hem igen.
›
Älskade ungen Lovisa kom hem till jul två gånger? Först en måndag för att jobba i Stockholm tisdag och onsdag veckan före jul. Plötsligt kal...
Markus Aujalay skärpning. Dissar sillbullar med korintsås på bästa sändningstid.
›
Som en småunge om lever eller annan inälvsmat, som en bortskämd sprätt. Nä men det håller inte. Förmodligen har den här i övrigt fantastiske...
1 kommentar:
torsdag 13 januari 2022
Oxveckor? Baka bröd!
›
Är så lyckligt lottad att på vägen till torpet kör vi till TeVe-kvarn med stenmalen svedjeråg och lokalt odlat vete, riktigt kulturspannmål...
onsdag 12 januari 2022
Coeur de filé? Nä, men smakerna sitter där
›
De där smakerna som man känner så väl, det smältande vitlökssmöret, det möra köttet och så det där motståndet i tuggan av den råstekta, feta...
måndag 10 januari 2022
Kålpudding, frikadell och köttbullar
›
Det är lika bra att smida mens järnet är varmt. I morse var det glödhett och i kylen låg två kilo blandfärs som måst tas om hand. Det blev e...
Kärt återseende och en vacker koppling
›
Lovisa var den andra i familjen som mötte upp med Assar när han kom nersölad som ynklig valp efter biltransport från Vimmerby i sliskigt vä...
söndag 9 januari 2022
Riktigt kallt vinterljus med frostrosor på fönstret till frukost
›
När jag var barn stod det skidor på önskelistan till jul och vi fick skidor, det var liksom stående med vintergrejer i julklapp, kälkar, skr...
‹
›
Startsida
Visa webbversion