onsdag 29 december 2021
Vår vedspis gör tjänst och utmanar samtidigt som det blir så jävla gott. Det är nåt alldeles speciellt.
›
Det är en konst det här med vedspis, en konst att laga mat som jag men håller på att glömmas bort och försvinna.Finns liksom inga manualer. ...
måndag 20 december 2021
Pendlare till NY och jag får påfyllt mitt förråd av amerikanska frukostflingor
›
Jag har fått ett nytt stort intresse. Amerikanska frukostflingor! I måndags reste en av mina döttrar hem från NY för att fira jul. Precis nä...
lördag 18 december 2021
Det är klart det ska va pannkakor en torsdag
›
Pannkaka med frysta blåbär från Hälsingland och utmärkt grädde från Dellenmejeriet Ibland står i inför valet och kvalet August och jag och ...
Bästa och onyttigaste flingorna jag gillar skarpt
›
Ja inte vet jag vad som är i dem, förmodligen blir man väl självlysande till döden, men det spelar liksom ingen roll - det är så jävla gott ...
fredag 17 december 2021
Astrid Lindgren och jag och några till
›
När man flyttar så dyker det inte sällan upp sådant som varit undanplockat några år. Nu när jag flyttat dyker det där undanplockade upp och...
onsdag 15 december 2021
En pölsa är aldrig bara en pölsa
›
Det vet ju alla som läst Torgny Lindgren "Pölsan" (För den som inte läst den: Läs den! och för dem som läst den: Läs den igen!...
måndag 13 december 2021
Små goda bitar på bästa tunnbrödet och så het chili med ost och sylt*** som dessert och små chokladkakor till kaffet
›
Gubbröra Annorlunda - vi vill bjuda på nåt annorlunda. Middag i helgen för vänner och annorlunda grejs på bordet vilket det i och för sig br...
‹
›
Startsida
Visa webbversion