lagers tabberas
fredag 18 juni 2021

Landets bästa blodpudding, Björks i Färila

›
Både blodpuddingen och baconet kommer från Björks  och grädden från Dellenmejeriet Lite knaprig på ytan efter stekning och så lätt, luftig p...
tisdag 15 juni 2021

Plötsligt upptäckte han åkgräsklipparen

›
...och aldrig förr har vi haft ett så kortklippt gräs- Nu kan han inte vänta tills nästa gång. Jo jag vet, det är kul med åket.
fredag 11 juni 2021

Saft av svarta vinbär väcker plötsligt minnen i värmen

›
Det är varmt. Jag packar för sommaren. Hela ateljén i en tung låda - många blyfärger! Hetsar, vill få med allt, även onödiga grejer som jag ...
onsdag 9 juni 2021

Sommarläsning? Några av mina böcker.

›
 Följ länken HÄR!
tisdag 8 juni 2021

Handen på hjärtat Arla, behagar ni skämta?

›
  Är det här ett skämt. Arla gör ett 60 procentigt smör. Då blir det 40 procent över och då undrar man vad det är för "filler" i p...
1 kommentar:

Hallengren och snuset som räddar liv

›
Mina snusplantor som ska ut i landet om en vecka ungefär En alldeles utmärkt ledare i Expressen här om dagen. Fakta om snuset så som jag lad...
måndag 7 juni 2021

Lysing i sous vide 45°C en timme med dill och lagerblad

›
Lysing, eller som vi säger i Sverige, Kummel, är en helt fantastisk matfisk. Fastare i köttet så här års än torsken och lite tåligare vid ti...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.