lagers tabberas
tisdag 8 juni 2021

Handen på hjärtat Arla, behagar ni skämta?

›
  Är det här ett skämt. Arla gör ett 60 procentigt smör. Då blir det 40 procent över och då undrar man vad det är för "filler" i p...
1 kommentar:

Hallengren och snuset som räddar liv

›
Mina snusplantor som ska ut i landet om en vecka ungefär En alldeles utmärkt ledare i Expressen här om dagen. Fakta om snuset så som jag lad...
måndag 7 juni 2021

Lysing i sous vide 45°C en timme med dill och lagerblad

›
Lysing, eller som vi säger i Sverige, Kummel, är en helt fantastisk matfisk. Fastare i köttet så här års än torsken och lite tåligare vid ti...
fredag 4 juni 2021

Men ta er samman och renovera Enfors Pinne

›
I veckan som var gick Sollentunas stadsarkitekt min vän Jan Enfors i pension. Hans jobb har varit att förvandla kommunens ganska bleka föror...
1 kommentar:
tisdag 1 juni 2021

Chicken curry, hot hot hot.

›
Fick en förfrågan om thaimat som jag bollade vidare till mitt ex. När jag såg menyn som erbjöds som buffé så blev jag så jäkla sugen och plo...

Mellan hägg och syren då skomakarn hade stängt

›
Visst är det en skillnad. Här där jag bor normalt sett, dvs när det är skolplikt och lillgrabben måste dyka upp varje morgon och terminsvis,...
torsdag 27 maj 2021

Shocking news, jag gillar Findus Krögarpytt!

›
Man skulle kunna tro att det här är ett "betalt samabete" , men det är dt självklart inte. Jag har skrivit den här bloggen ganska ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.