lagers tabberas
söndag 23 maj 2021

63 minuter 63 graders ägg med fisksås och Nam prig Narok

›
Så har jag då äntligen sällat mig till skaran som lagar till didär makalösa äggen. Jag har ju sedan länge utrustningen men aldrig riktigt fu...
lördag 22 maj 2021

Kycklinglever Anglais och assar fick sin beskärda del

›
Ja det var tänkt så, jag köpte två paket kycklinglever och ett paket kyckling i akt och mening att göra hundgodis. Jag steker först inälvorn...

Grekiskt bygge i Sollentuna nära Centrum - står helt still.

›
Kan man säga att det ser rent för jävligt ut, bygget, eller snarare grundsättningen av ett helt kvarter efter Industrivägen i Sollentuna, de...
fredag 21 maj 2021

Vansinnigt förtjust i Yorkshirepudding, men äter det alltför sällan

›
Från idag räknat och bakåt är det 43 år sedan... ...alltså som jag åt Yorkshirepudding senast, men då väldigt ofta. Den serverades som ett s...

Köttets lusta och när andan faller på. Det gjorde den igår!

›
Så plötsligt är det sommarvarmt ute och jag fick en gång lära mig att råbiff kanske inte är det lämpligaste under månader som saknar R (prec...
lördag 15 maj 2021

Dasstrappsbygge, och nu kommer vi knappt ur sängen.

›
Som skrivande och målande och lärande och sjungande, påminns vi idag om muskler vi inte trodde att vi har. Hur fasiken kan man få ont i hela...
1 kommentar:
torsdag 13 maj 2021

En sorgmantel mötte oss på torpet i Håvra

›
Satte sig villigt på Kickis arm  Den kommer som på fladdermusvingar i ultrarapid, sorglöst klippande i solen med sina svarta vingar och vita...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.