lagers tabberas
lördag 24 april 2021

Meat curtains, Kött, Kött, Kött. Torkat blir smaken i kvadrat.

›
I Thailand torkas det i vinden. Allt möjligt. Fisk, musslor, bläckfisk, kött, grönsaker, frukt. Främst för bevarandet, alltså torkandets kon...

Namnamanao?

›
Visst är det läge för bästa alkoalternativet en sån här lördag morgon, återställarnas klockslag. Alltid hemma hos oss. Blanda och njut och k...
fredag 23 april 2021

Nödmat kallar man allt utom ris i Thailand. Nödmat för oss är tunnbrödsrulle och fan så gott.

›
Det händer någon gång emellanåt. Alltid korvar i frysen, alltid bostongurka, fransk senap, majjo, ketchup och kall kokt potatis i kylen. Jo....
onsdag 21 april 2021

Makaronipudding - barnsligt? Ja, jag vet

›
Tänkte rationellt här om veckan när jag blev stående med en hel rimmad kokt skinka. Några skivor åt vi till middag, andra skivor på knäckebr...

Vattenpaus på Fyndet

›
  Vi tar våra rundor Assar och jag, nyss i solsken och riktig vårvärme, nu blev det plötsligt höstkänslor. Trivs i vitsippebackarna uppe på ...
måndag 19 april 2021

Väldigt bra på KS, Pfizer idag, första sprutan.

›
Före helgen gick jag in på Alltid Öppet och knappade in mina önskemål och fick genast ett stort antal tider att välja mellan för att bli vac...
söndag 18 april 2021

Hamburgerbussen utanför Björks i Färila

›
Han heter Olof Fejd och gör förmodligen Hälsinglands bästa burgare av 20 procent fet nötfärs från Delsbo slakteri och Bacon från Björks. I f...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.