söndag 18 april 2021
Hamburgerbussen utanför Björks i Färila
›
Han heter Olof Fejd och gör förmodligen Hälsinglands bästa burgare av 20 procent fet nötfärs från Delsbo slakteri och Bacon från Björks. I f...
onsdag 14 april 2021
Granbarkborren ger skövlade närskogar
›
Jag går ofta med Assar till Fyndet. Tar en dryg kilometerrunda i skogen mellan kolonilottsområdet och motorvägen. Förbifart Stockholm har en...
1 kommentar:
söndag 11 april 2021
Men alltså ibland får man ta genvägar. Gott ändå en söndag.
›
Det fick bli en enklare middag idag. Köpeskinka (kvalitetsskinka förstås) som var färdigkokt, ett gäng padrones, tomasallad med riktiga toma...
torsdag 8 april 2021
Nä, nu får det bli kôlbulle med torrsaltat suggrygg
›
Smaka på ordet, "torrsaltad suggrygg" , det är det som lite finare uttrycks med "Amerikafläsk". Det kan man väl tänka lå...
Ja just det - snusdimman
›
Tänkte väl att jag glömt nåt, bilden på det som skapade den starka fermenteringsdoften under gårdagens lilla trerätters. Snusmeket låg på fi...
Trerätters? Ja huvudsaken är att det är gott
›
Vi hemfaller allt oftare till trerätters här hemma. Det är gott, det är roande och det är lite längre sittning vid bordet, inte dumt alls. I...
onsdag 7 april 2021
Smørrebröd vet i tusan, men goda var dom!
›
Sådär om morgonkvisten och August nyvaken tänkte jag kanske göra lite godare mackor istället för de ordinära rostade med marmelad. Det blev ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion