lördag 3 april 2021
Bästa påsklammet 58°
›
A var ute med några kompisar. När han kom hem lagom till middagen sa han liksom i förbifarten att har tänkte ringa till mig och säga att han...
fredag 2 april 2021
Påskalammet förberett och ligger i Sous Viden 12 timmar 58 grader.
›
Nu börjar förberedelserna efter den långa fredagen. Direkt efter 12-slaget tillät jag mig förbereda påskens lammstek. Urbenad och fylld med...
torsdag 1 april 2021
Glad Påsk alla och med påskharar på papper från 1981
›
Jo jag tror att det var 1981, kan ha varit 1980 eller 1982 också. Jag satt på Gotland, på hemlighuset. Det var sent om kvällen, men ändå lj...
söndag 28 mars 2021
Jo det blev ett underbart gott dillkött på kalvryggen.
›
Ända sedan barnsben har jag varit väldigt förtjust i dillkött. Helst på kalv, men också på lamm eller rimmad kyckling/höns. Fick ju tag på ...
fredag 26 mars 2021
Nu blir det säkert dillkött på kalv...eller nåt annat
›
Det är liksom sådär jämt, att jag luskar runt i affären när få andra handlar. Pustar bak ett alldeles för tätt munskydd och med helt immade ...
Rejäla oxrulader en vanlig torsdag
›
Jag har inte lagat oxrulader sedan 2005-2006 då jag skrev "Järnspisar hackekorv och tabberas" . Nu gjorde jag det igen och undr...
torsdag 25 mars 2021
Lösnagel i Kungsörnens Idealmakaroner
›
Kanske det vidrigaste jag varit med om på länge. Öppnade makaroner för en så enkel, men god, middag på stekt falukorv, idealmakaroner och en...
‹
›
Startsida
Visa webbversion