fredag 26 mars 2021
Nu blir det säkert dillkött på kalv...eller nåt annat
›
Det är liksom sådär jämt, att jag luskar runt i affären när få andra handlar. Pustar bak ett alldeles för tätt munskydd och med helt immade ...
Rejäla oxrulader en vanlig torsdag
›
Jag har inte lagat oxrulader sedan 2005-2006 då jag skrev "Järnspisar hackekorv och tabberas" . Nu gjorde jag det igen och undr...
torsdag 25 mars 2021
Lösnagel i Kungsörnens Idealmakaroner
›
Kanske det vidrigaste jag varit med om på länge. Öppnade makaroner för en så enkel, men god, middag på stekt falukorv, idealmakaroner och en...
tisdag 23 mars 2021
Jag har nog alltid målat landskap
›
Det står målningar överallt. Upptäckte ett lager jag hade kvar där jag bott tidigare. Nu ska det flyttas till en annan plats, fan vad man kå...
"Nej det ska vara pizzadeg på vete och extra allt"
›
Eftersom vi hade en kalljäst surdeg klar att baka föreslog jag att vi kunde baka surdegspizzor på en del av den. Men A opponerade sig och sa...
söndag 21 mars 2021
Ja vad ska det bli, biff å bröd
›
Ja vad ska det bli av det här? Stod där en ensamkväll med massa grejs i kylen som inte hörde ihop. Då får man liksom se till att de hör ihop...
lördag 20 mars 2021
Tillbaka i en digital tid
›
Det var ett år som var väldigt besvärligt men också avgörande, snart 30 år sedan och jag hade min sista utställning. Var så slut att jag int...
‹
›
Startsida
Visa webbversion