tisdag 16 mars 2021
Klassiker: Biff med lök
›
Ja vad säger man? Har minnen sedan treårsåldern av biff med lök. Kom över ett stycke välhängd biff (nej den var inte svenskt, den var pols...
måndag 15 mars 2021
Försök plåta pölsa så det ser gott ut.
›
Uppäten Pölsa från Björks i Färila Jo jag har gjort flera försök, undanhåller dessa för offentligheten. Huvudsaken är ju att det smakar gott...
Assarponken från rufs till finfrisyr
›
Vi vet ju egentligen inte vad han gillar bäst, den rufsigt ovårdade stilen som i och för sig är charmig men väldigt svårvårdad eller den fin...
fredag 12 mars 2021
Lustigt att hamna i en slags tidsförskjutning
›
I förrgår fikade vi med distans till alla andra nere i Centrum. Mitt i kaffet (!) dök det upp en människa från SR Studio Ett som ville höra...
1 kommentar:
torsdag 11 mars 2021
Torsdag äter väl alla lasagne eller?
›
Tänker så här sent om kvällen att det hade varit gott med ärter och fläsk. Men jag lagade en maffig gratäng på pasta, köttfärssås och becha...
onsdag 10 mars 2021
Trerätters på en onsdag
›
August och jag, fem ostron var, stekta nudlar med ostronskivling och ostronsås, uppfriskande citronglass. Jo mindre bra kan man ju äta en va...
tisdag 9 mars 2021
Birgitta Rasmusson, inspiratör som är borta. Börjat baka av lust
›
Moloken efter att en vetesur dött. Tänkte så här, att i väntan på att min tvärsäkra rågsur ska vakna så bakar jag vanligt jäsbröd (alltså p...
‹
›
Startsida
Visa webbversion