torsdag 24 december 2020
Nästan klart med maten i ett bantat julbord.
›
Sådär ja. Jäklar...grönkålen. Måste ut i landet och ta det sista, det som sparats till idag i snön och som inte förgåtts av rådjuren och h...
onsdag 23 december 2020
Lackade vörtbröd från Janssons bröd i Ljusdal
›
Ja behöver inte smaka något annat vörtbröd efter det här, på samma sätt som att jag inte behöver gå till små snaskiga sushihål efter Sushi S...
torsdag 17 december 2020
Äh, vi kunde inte hålla oss längre: Sayans Nour Burger i Humlegården!
›
Nä men det gick några dagar, sen tog vi bilen till stan i två ärenden. Sayan Isakssons nya "hamburgeri" i Humlegården och det var...
onsdag 16 december 2020
Sushi Sho -joråsatt.
›
Det tar lite tid att smälta. Smakerna hinner knappt landa på plats, svensk röding, gulfenad med lite salladslök och ingefära ( Hiramasa Sh...
onsdag 9 december 2020
Boktips till jul
›
Lite böcker till jul kanske? Här vaskar jag fram några ur min egen produktion. En del fortfarande i bokhandeln och e-bokhandeln, andra på bo...
tisdag 8 december 2020
Vinterlandet förra veckan
›
onsdag 2 december 2020
Nattmacka med sprattus sprattus
›
På ett av torgen i Sollentuna finns en estniskt butik som säljer alldeles utmärkta livsmedel både som konserv och i lösvikt. Var inne i vec...
‹
›
Startsida
Visa webbversion