lagers tabberas
måndag 3 december 2018

Svartkålssoppa och oxrulader

›
Fick ju en liten, halv, kolonilott att odla på i somras. Frysen är fylld med exakt det jag vill. Olika slags bönor, svartkål, mangold, ...
måndag 26 november 2018

En snubblande historia som slutar i en välsmakande röra: Eton mess

›
Det sägs att de var en ung herre som gick på Eton som skulle servera en jordgubbsdessert med fint upplagda jordgubbar, vispgrädde, chokl...
söndag 25 november 2018

Nattvandring XIV

›
Pixabay Häromnatten, ganska sent, en halvtimme före midnatt. Gatorna är så tomma. Övar Assar i att gå nära med löst...
torsdag 15 november 2018

Pålägg - utrotningshotat?

›
Ja det är frågan. Igår sjöng jag kolbullens lov. Idag påläggets. Det ska vara mycket, närodlat och gott och helst ska det vara tjockare ...
onsdag 14 november 2018

Till kolbullens lov

›
Det är några dagar sedan nu som vi var uppe i Hälsingland, till torpet. Det var den första november som affären gick igenom och torpet...

Sjunger textilers lov

›
Ja är såld på några få saker och som utifrån betraktat kan anses som lite nördiga. Vid sidan om mycket annat är strykn...
måndag 12 november 2018

I oäkta släktled

›
August Alexander Lager född 12/12 1880 Som man vänder på alla stenar så klarnar det. Hmmm, ja det låter ju lustigt. Min farsa...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.