lagers tabberas
söndag 12 november 2017

Bästa kroppkakefesten igår med hela konkarongen

›
Jag som är så traditionsobunden har hamnat mitt i nya traditioner genom min älskade Kristina. Utöver de där klassikerna som jul och pås...
torsdag 9 november 2017

Ligger efter, plötsligt blir gångna helgens mat ett minne

›
Stekte i söndags. Det var inte illa. Köpte en biffrad. Slet av plasten och lät den ligga kallt för att mogna. Möra vidare från re...
måndag 6 november 2017

Den lustfyllda tiden är nu

›
Just det, just nu! Ingenting har gått fel, inga nematoder, inga sniglar, inga sorkar och i fantasin skenar bönor, svartkål, majs, solro...
lördag 4 november 2017

Att sjunga i mässan

›
Det är något alldeles speciellt att stå där i koret i Storkyrkan i Stockholm och medverka i kören. Granne med Notkes St Göran och Draken...
torsdag 2 november 2017

Ännu mer biff, nu som sallad, Jam wunzen nguea

›
Jag har ju återkommit till biffen vid några tillfällen den senaste veckan efter att jag hittat en ”biffkran” värd namnet. Slängde iväg...
onsdag 1 november 2017

Beställde tre kilo biff nyss

›
Ibland händer det, man springer på någon gammal ko som kalvat tillräckligt, givit fullt med mjölk och sedan skickats till slakt. Det var ...

I denna satans tid

›
  Ja vad ska man annars säga, pålspetsaren på Operan (må väl vara hänt) men alla dessa idiotiska kommersiella påfund sprungna ur en av...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.