lagers tabberas
tisdag 29 mars 2016

Nu är backen full av blåsippor

›
måndag 28 mars 2016

Tabberaset in action = Lager i värsta giget

›
Bästa passionen före påsk, Jesus Christ Superstar i Turebergskyrkan med Karin Runow som dirigent och Sollentuna Gospel med solister. Ja...
lördag 26 mars 2016

Påsk med äggul soppa, hembakat bröd, rökt lax och pavlova

›
Så blev det då påsk igen med familjen. Utanför huset har vi klätt plommonträdet och syrénbusken med fjädrar och inomhus pu...
måndag 14 mars 2016

Älsklingsfrukost, hyllning till grönt, ny kokbok och recitatör, en hopslagen mix

›
Boka in redan nu så lovar jag öva så att det blir bra! En puré på gröna ärter, vitlök, olja och lime. Okeyrå en slags variant på Homm...
fredag 11 mars 2016

Det sista av laxen

›
Ibland dristar vi oss till att köpa en hel lax. När väl filéerna ligger där kan man tycka att kilopriset inte blir så mycket billigare ä...
1 kommentar:
onsdag 2 mars 2016

Napoletana - känns lite sådär ursprunglig

›
Jamen, den är saltig, den är fet, den är tålig och umamispäckad. Så är det att jag aldrig själv gjort pizza hemma. Tyckt att det är sla...

Musslor med pommes frites ett måste ibland

›
  Så ligger dom där nätade, blåmusslorna som vi svenskar missar helt. I Sverige finns det ett femtontal blåmusselodlingar. Sammantaget ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.