onsdag 2 mars 2016
Napoletana - känns lite sådär ursprunglig
›
Jamen, den är saltig, den är fet, den är tålig och umamispäckad. Så är det att jag aldrig själv gjort pizza hemma. Tyckt att det är sla...
Musslor med pommes frites ett måste ibland
›
Så ligger dom där nätade, blåmusslorna som vi svenskar missar helt. I Sverige finns det ett femtontal blåmusselodlingar. Sammantaget ...
tisdag 1 mars 2016
Dundrar av smaker och umami denna thaisallad på sjöfrukter
›
Jodå, inget är nytt under solen och inte heller här på tabberaset.se, även om det ibland kan upplevas så. Gjorde en "frysenrensni...
måndag 22 februari 2016
Assar på bäverstenen vid Ed
›
Varannan dag ungefär tar vi långpromenaden runt udden med utgångspunkt där Edssjön går ut i Väsbyån. Varannan dag tar Assar soprånget up...
Portugisiska sardiner så djäkla bra
›
Jag kan inte nog tjata om de utmärkta portugisiska sardinerna Kicki hade med hem efter den beryktade lärarresan. Där ligger de i sina v...
onsdag 10 februari 2016
Bästa sardinerna i världen, va vet jag?
›
Jag är besatt av smaken av goda sardiner. Inte bara burkade utan även färskt grillade på en strand i Portugal (till exempel) . Skull...
onsdag 20 januari 2016
Falukorv till vilken dag som helst
›
För 16 år sedan utkom min bok "Femton kockar och falukov" (Kronvalls). Den boken är ständigt aktuell och hållbar, inbunden och ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion