lagers tabberas
onsdag 10 februari 2016

Bästa sardinerna i världen, va vet jag?

›
Jag är besatt av smaken av goda sardiner. Inte bara burkade utan även färskt grillade på en strand i Portugal (till exempel) . Skull...
onsdag 20 januari 2016

Falukorv till vilken dag som helst

›
För 16 år sedan utkom min bok "Femton kockar och falukov" (Kronvalls). Den boken är ständigt aktuell och hållbar, inbunden och ...
onsdag 13 januari 2016

Världens bästa grej, valpen!

›
Alltså, Assar. Har aldrig haft hund! Har aldrig längtat efter hund. Har till och med sagt att "Hund - nej aldrig i helvete"! J...
söndag 3 januari 2016

Sällan skådad lyx till restmat. Lapskojs på Valles rådjur

›
Jo det blev en bit över av grytsteken häromdagen, en snärt som antingen kunde kallskäras till smörgåsmat, skäras i tunna skivor och värm...

Påmindes om åkerns många uttryck när första riktiga snön kom igår

›
Åkern precis utanför vårt hus. Samma åker, olika tid.
lördag 2 januari 2016

August gör debut som körsångare...

›
...sedan bjuds det också bekant julmusik och sällan framförd Händel samt några maffiga nordiska grejer. Häng på för en stunds njutning i Ad...
fredag 1 januari 2016

Rådjursstek till huvudrätt och en salladsgrej till förrätt

›
Ja glatt och gott nytt år på er alla. Igår kväll njöt vi stilla hemma på Lugnet, utan barn. Förrättens ingredienser: nykokta musslo...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.