onsdag 10 februari 2016
Bästa sardinerna i världen, va vet jag?
›
Jag är besatt av smaken av goda sardiner. Inte bara burkade utan även färskt grillade på en strand i Portugal (till exempel) . Skull...
onsdag 20 januari 2016
Falukorv till vilken dag som helst
›
För 16 år sedan utkom min bok "Femton kockar och falukov" (Kronvalls). Den boken är ständigt aktuell och hållbar, inbunden och ...
onsdag 13 januari 2016
Världens bästa grej, valpen!
›
Alltså, Assar. Har aldrig haft hund! Har aldrig längtat efter hund. Har till och med sagt att "Hund - nej aldrig i helvete"! J...
söndag 3 januari 2016
Sällan skådad lyx till restmat. Lapskojs på Valles rådjur
›
Jo det blev en bit över av grytsteken häromdagen, en snärt som antingen kunde kallskäras till smörgåsmat, skäras i tunna skivor och värm...
Påmindes om åkerns många uttryck när första riktiga snön kom igår
›
Åkern precis utanför vårt hus. Samma åker, olika tid.
lördag 2 januari 2016
August gör debut som körsångare...
›
...sedan bjuds det också bekant julmusik och sällan framförd Händel samt några maffiga nordiska grejer. Häng på för en stunds njutning i Ad...
fredag 1 januari 2016
Rådjursstek till huvudrätt och en salladsgrej till förrätt
›
Ja glatt och gott nytt år på er alla. Igår kväll njöt vi stilla hemma på Lugnet, utan barn. Förrättens ingredienser: nykokta musslo...
‹
›
Startsida
Visa webbversion