onsdag 23 december 2015
jo, men lite ur led är nog tiden. Vindtorkad tvätt dan för dan före dopparedagen
›
Förra året kom vi inte ens upp till torkställningen. I år är det som vilken höstdag som helst. Vi stod där efter lakanshängningen och...
onsdag 16 december 2015
Inga svackor alls, bara njutning från första till sista stund. Frantzén i blickfånget för en tredje stjärna
›
Jag tänkte låta den här middagen förbigås som en högst privat och njutningsfylld angelägenhet. Jag känner, så här 24 timmar senare att den v...
måndag 14 december 2015
Lever idag
›
Njae, det var i veckan som var, men visst, lever idag uppenbarligen. Och då firade jag middag hemma själv. Så fick det bli då så få i fa...
1 kommentar:
torsdag 10 december 2015
Fläsket brinner
›
Njae inte riktigt brinner, men frasiga ytan och det smältande fettet och det mörade köttet vid långbakning. Kål och fläsk hör ihop i hös...
onsdag 9 december 2015
Vegovårrullar
›
Det är inget att hymla med. Jag har älskat kött sedan barnsben. Grönt och rötter är sådant med starka smakkaraktärer som serveras bred...
Odlingsåret börjar NU! Bäddarna klara, landet omgjort, planeringen igång
›
Min förra trädgård när det prunkade som mest... ...och med rosen jag fått med mig hit till Lugnet. PROLOG: Vi fick ta över...
måndag 7 december 2015
Uppstekta överblivor, äggakaka i kuber
›
Jag har varit inne på det här åtskilliga gånger, att skapa nytt av gammalt, att återbruka mat, om överblivor som blir nytt och till och...
‹
›
Startsida
Visa webbversion