lagers tabberas
onsdag 16 december 2015

Inga svackor alls, bara njutning från första till sista stund. Frantzén i blickfånget för en tredje stjärna

›
Jag tänkte låta den här middagen förbigås som en högst privat och njutningsfylld angelägenhet. Jag känner, så här 24 timmar senare att den v...
måndag 14 december 2015

Lever idag

›
Njae, det var i veckan som var, men visst, lever idag uppenbarligen. Och då firade jag middag hemma själv. Så fick det bli då så få i fa...
1 kommentar:
torsdag 10 december 2015

Fläsket brinner

›
Njae inte riktigt brinner, men frasiga ytan och det smältande fettet och det mörade köttet vid långbakning. Kål och fläsk hör ihop i hös...
onsdag 9 december 2015

Vegovårrullar

›
Det är inget att hymla med. Jag har älskat kött sedan barnsben. Grönt och rötter är sådant med starka smakkaraktärer som serveras bred...

Odlingsåret börjar NU! Bäddarna klara, landet omgjort, planeringen igång

›
Min förra trädgård när det prunkade som mest... ...och med rosen jag fått med mig hit till Lugnet. PROLOG: Vi fick ta över...
måndag 7 december 2015

Uppstekta överblivor, äggakaka i kuber

›
Jag har varit inne på det här åtskilliga gånger, att skapa nytt av gammalt, att återbruka mat, om överblivor som blir nytt och till och...
söndag 6 december 2015

Äggakaka både till middags och frukost

›
Så blev det frukost allt i dansk mening som svensk lunch och med stekt fläsk till. Kristina har skåningar i sitt första barns familj (hä...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.