lagers tabberas
måndag 7 december 2015

Uppstekta överblivor, äggakaka i kuber

›
Jag har varit inne på det här åtskilliga gånger, att skapa nytt av gammalt, att återbruka mat, om överblivor som blir nytt och till och...
söndag 6 december 2015

Äggakaka både till middags och frukost

›
Så blev det frukost allt i dansk mening som svensk lunch och med stekt fläsk till. Kristina har skåningar i sitt första barns familj (hä...

16 år med 20 kompisar på middag

›
Så var det över då, Tabberaset på Lugnet med nybliven 16-årig Lovisa och med 20 gäster till bords i fredagskväll. Vad som tillreddes...
lördag 5 december 2015

Lite självskryt med hjälp av tidningen Kött & Chark

›
Lagom till decemberköttmånaden kom den "Kött & Chark" en tidning fråmn kött och charkföretagen. Så snabbt jobbat, Bo Lin...
onsdag 2 december 2015

Släkten Rudbecks stipendium för lokalhistorisk forskning

›
Kulturnämndens ordförande Magnus Ramstrand delar ut  Rudbecks stipendium för lokalhistorisk forskning till undertecknad Jag är stolt o...
söndag 29 november 2015

Lite hipp och happ som blivit över

›
Hittade det här vårliga porträttet på August i arkivet. Vet inte om det är från i somras eller från förra. Potatis tar sig underlig...
onsdag 25 november 2015

När jag bodde i London

›
Alltså, det var länge sen, men i min arma skalle är det som igår. Det är det där med smak och plats, upplevelse och närvaro. Smaka på en...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.