lagers tabberas
söndag 29 november 2015

Lite hipp och happ som blivit över

›
Hittade det här vårliga porträttet på August i arkivet. Vet inte om det är från i somras eller från förra. Potatis tar sig underlig...
onsdag 25 november 2015

När jag bodde i London

›
Alltså, det var länge sen, men i min arma skalle är det som igår. Det är det där med smak och plats, upplevelse och närvaro. Smaka på en...
1 kommentar:

Adventskonsert med Nicolai Kammarkör på lördag i Storkyrkan, Stockholm

›
Det blir nordiskt och Strauss och fyra satser Händel med bland annat Hallelujat sen självfallet också det som hör till Advent, Otto Ols...
tisdag 24 november 2015

Första gången bloggning om Assar. En ljuvlig liten vildbasing till hundvalp

›
Han är väldens busigaste valp. Reptilsnabb, påhittig, kärleksfull, lekfull, krävande, tuggande, kissande. Trodde nog dagarna skulle...
måndag 23 november 2015

Tunnbrödsöset till söndagsfrukost

›
Jag har en kärlek till tunnbröd * , alla olika slags. I går morse bakade Kristina frukosttunnbröd, varma, mjuka, rågdoftande och lite...

"Äta vanlig mat" - Falukorv med bruna bönor

›
Det fanns en tid när jag nagelfor Falukorven och gjorde det från två håll, från båda ändar. Resultatet blev en liten fin bok som gavs u...
lördag 21 november 2015

Bästa hjälpen till kålsoppan...med 100 frikadeller

›
Just precis 14 minuter för en ljuvligt rik kålsoppa. Bara skär kålen i två gånger två centimeters bitar. Bryn ganska hårt med grovt hack...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.