lagers tabberas
måndag 7 september 2015

Mästerverket vittrar sönder och kanske medvetet

›
Det här skrev jag den 17 juni. Jag blev lovad kommentarer från Kulturansvarige politiker i Sollentuna, Magnus Ramstrand. Han skulle återkomm...

10 sek skörd av vete

›
söndag 6 september 2015

Björnbär i maten

›
Alltså, björnbär passar utmärkt som syra i såser om man tar bort de hårda kärnorna, dvs kokar av och silar från. De är utmärkt att an...

Panëng på kyckling och brockoli med stekt råris och gårdssallad

›
Ibland skriker kroppen efter det heta, varma, lite saltiga köket, det där som har smak utan början och utan slut i munhålan och som är gr...
onsdag 2 september 2015

Gurkor, majs, squach, morötter och bönor. Det tar sig i det lilla landet

›
En äter inte det och en annan äter inte det. Gör en grundsallad som alla estmerar innehållet och så tillplock att ta efter smak. K...
måndag 31 augusti 2015

Drömmen blev sann, åttaårig skördetröskeförare på Lugnet Antuna.

›
Ja nu satt han väl inte precis vid datorn eller ratten, men han var med och hans dröm sedan hela livet blev sann. Hemma har jag ...
söndag 30 augusti 2015

Nu är det banne mig höstkant på tillvaron, trösken dundrar förbi huset och det är helt betagande

›
August har väntat på trösken sedan vetet var grönt, hela sommaren, typ: "Kommer inte tröskan snart" . Nyss kom den, för...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.