lagers tabberas
måndag 24 augusti 2015

Dårskap skulle man kunna säga, men icke när makrillen är fin

›
Det ar en sen kväll om hösten och vi hade ingenstans att ta vägen. Men hörrni, tänkte jag och sa högt; Operabaren är väl öppen? I det...

Alla andra får maxiskörd, jag får ynka

›
När vi tog över trädgården på Lugnet så gjorde vi det fullt medvetna om att förre innehavaren låtit allt gå i stå, köksträdgården var e...
söndag 23 augusti 2015

Snabbt hett och riktigt gott, nudelsoppa till lunchen

›
Speciellt nu när det är så somrigt ute behövs den där hettan i maten. Jag har alltid reducerad hönsbuljong hemma, inte sällan som gelé i...

Ägg direkt från redet

›
Hemma på Antuna har vi förmånen att kunna hämta nyvärpta, redesvarma  ägg direkt från Tyra Karlssons hönsgård. Att avnjutas till frukoste...
måndag 17 augusti 2015

Det lilla har inte en chans när det stora kör över, snart inga specialister kvar

›
Hörrni, det håller på att bli en utslätat opersonlig sörja! Snart kan man inte vända sig någonstans för att få experthjälp. Gå till e...
2 kommentarer:
fredag 14 augusti 2015

Sammanfogad restmat med nybakad hallonpaj

›
Hallonpaj Lakritsstekt kålrabbi på blomkålssoppa på lammfond Sommaren är ju sådan, att det blir lite hipp som happ kvar i kylen, ...
torsdag 13 augusti 2015

Ordinerad promenader i det vackraste, och med det vackraste, av vackrast

›
Ffg har jag sällskap i mitt promenerande, till och med att jag blir väckt ur vardagslunken med mantrat "promenad". Först ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.