måndag 20 juli 2015
Ulriksdal och kungligt kök
›
Jag har haft förmånen att få ha en del med Ulriksdal att göra genom åren, inte minst som producent och utgivare av en kundtidning åt U...
torsdag 16 juli 2015
Livskvalitet bland krolliljor, rosor, riddarsporrar och kärlek
›
Det finns tillfällen när jag slås av den där eftertanken att Lugnet är så välbehövligt och efterlängtat. Som krolliljorna i trädgården, ros...
onsdag 15 juli 2015
Plötsligt har jag blivit en människa gjord för frukostering, aldrig förr.
›
Hemma, när jag var barn stod alltid kaffet på till frukost. Från tidiga skolåldern blev det en kopp kaffe, svart, i hastigheten med ka...
fredag 3 juli 2015
Skräck och förtjusning i samma box. Albanien bjuder in
›
Nu har vi varit hemma dryga soldagar, minst lika varma som i Albanien dit vi for för en konsertturné med Nicolai Kammarkör som var my...
onsdag 17 juni 2015
Mästerverket vittrar sönder och kanske medvetet
›
Bästa sättet att nå en förändring är att låta det gamla vittra såpass att det inte står att rädda. Låta förfallet gå så långt att...
söndag 7 juni 2015
Jordförbättring i landet, en nystart över det gamla misskötta
›
Ja, se det är ett moras efter förre brukaren av min köksträdgård. Till en början tänkte vi sätta gris att beta av kirskålsrötter och kvi...
lördag 6 juni 2015
Syrenblommans saft på flaska, skördeårets början.
›
Den har en sådan påtaglig, rund och djup blomstersmak att man blir antingen kvalm när man dricker för mycket eller vimmelkantig av våren...
‹
›
Startsida
Visa webbversion