onsdag 20 maj 2015
Lustiga spett gör vingarna flygga
›
Ja de där krumma knytena som drar ihop sig och blir seniga är inget nöje att stoppa i munnen. Jag talar om kycklingvingar. Prisvärt, m...
torsdag 14 maj 2015
Kirskålens fiende
›
Nä, jag har inte hittat kirskålens fiende. Hade jag gjort det...? Och det finnes inte ett enda uns av kirskål i wokmiddagen ovan, de...
måndag 4 maj 2015
Lackerade kycklingbröst
›
Jag skrev under flera år matreportage för Dagens Arbete . I ett månadsavsnitt handlade det om grillad grisbog och jag dristade mig till ...
Visst är det vår med stenmurklor i trädgården
›
Krattade bland vitsipporna för att förändra lite mark från ormbunketräda till blomsterbacke och hittade stenmurklor. Vackra som bara den...
lördag 2 maj 2015
Ankans lov på Lugnet
›
Det råder inget tvivel. Om någon frågade vad jag estmerar mest så blir svaret tveklös "Anka" och helt som confiterad, länge ko...
tisdag 21 april 2015
Födelsedagsmiddag för två med skaldjur
›
Det är klart att man kan göra födelsedagstema, speciellt med en småunge som blir tonåring och en sambo som blir medelålders. Tema skald...
1 kommentar:
Margarin används på hemkunskapen
›
Kärnat gott smör från Åland Margarin är kemi rätt igenom. Tanken är att få fram en fettmassa utan smak och lukt som ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion