måndag 4 maj 2015
Lackerade kycklingbröst
›
Jag skrev under flera år matreportage för Dagens Arbete . I ett månadsavsnitt handlade det om grillad grisbog och jag dristade mig till ...
Visst är det vår med stenmurklor i trädgården
›
Krattade bland vitsipporna för att förändra lite mark från ormbunketräda till blomsterbacke och hittade stenmurklor. Vackra som bara den...
lördag 2 maj 2015
Ankans lov på Lugnet
›
Det råder inget tvivel. Om någon frågade vad jag estmerar mest så blir svaret tveklös "Anka" och helt som confiterad, länge ko...
tisdag 21 april 2015
Födelsedagsmiddag för två med skaldjur
›
Det är klart att man kan göra födelsedagstema, speciellt med en småunge som blir tonåring och en sambo som blir medelålders. Tema skald...
1 kommentar:
Margarin används på hemkunskapen
›
Kärnat gott smör från Åland Margarin är kemi rätt igenom. Tanken är att få fram en fettmassa utan smak och lukt som ...
måndag 20 april 2015
Nu har vi vår i luften på Antuna Lugnet
›
Det är sprickfärdigt lite överallt och rakade undan fjorårsgräs ur skogsbacken och se där lyste vita kronblad som om vore det snöflag...
söndag 12 april 2015
Jag stod vid vändpunkten.
›
Man kan kalla det så, "Jag stod vid vändpunkten", efter att ha varit genom en andra, tredje, fjärde eklut i livet, kanske fe...
‹
›
Startsida
Visa webbversion