lagers tabberas
lördag 2 maj 2015

Ankans lov på Lugnet

›
Det råder inget tvivel. Om någon frågade vad jag estmerar mest så blir svaret tveklös "Anka" och helt som confiterad, länge ko...
tisdag 21 april 2015

Födelsedagsmiddag för två med skaldjur

›
Det är klart att man kan göra födelsedagstema, speciellt med en småunge som blir tonåring och en sambo som blir medelålders. Tema skald...
1 kommentar:

Margarin används på hemkunskapen

›
Kärnat gott smör från Åland Margarin är kemi rätt igenom.  Tanken är att få fram en fettmassa utan smak och lukt som ...
måndag 20 april 2015

Nu har vi vår i luften på Antuna Lugnet

›
Det är sprickfärdigt lite överallt och rakade undan fjorårsgräs ur skogsbacken och se där lyste vita kronblad som om vore det snöflag...
söndag 12 april 2015

Jag stod vid vändpunkten.

›
Man kan kalla det så, "Jag stod vid vändpunkten", efter att ha varit genom en andra, tredje, fjärde eklut i livet, kanske fe...
torsdag 9 april 2015

Knastrigt skönt linne mot slarviga köksslängar av bomull

›
Den där underbara människan jag fått förmånen att leva med har med sig de skönaste linnehanddukar man kan tänka sig, generationsslitna ...

Snart palmkålsdags

›
Bläddrade bland gamla bilder och hittade den här från i fjor, den vackra palmkålen som snabbt blivit en favorit hemma om höstarna vid sk...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.