lagers tabberas
torsdag 2 april 2015

Slag och nacke som påskalamm i rulle

›
Det är så mycket smak i de där styckningsdetaljerna som folk i gemen brukar undvika. Jag säger inte att de är lätta att hantera, men de ä...
lördag 28 mars 2015

Isterband Christer Lingström

›
Ja så är det, att vi hade på den tiden vi jobbade ihop en hel del gemensamt, bland annat fäblessen för isterbandet . Det gav sig bland an...
måndag 23 mars 2015

Arbetslunch vid datorn idag

›
Det ligger sex ostron i kylen och "skräpar", borde snarrat dem till lunchen, men nej. Det fick bli tea time istället och lå...

Premiär för Frantzén på NK idag!

›
Visst känner man igen ideologin i det som serveras på nya restaurationen på NK, visst är det "Frantzénstuk" i smaker och text...

Säljer en av mina grislampor

›
Jaa, hörrni, ett tag hade jag grislampor i varje hörn, förenat med en central kopplingskopp i taket. Köpte in ett större antal vid ...
fredag 20 mars 2015

Skygrytan på spisen igen

›
Antunalammen ger mig en hög med lammben vartefter vi njuter av köttet. Lammben blir en helt fantastisk buljong, knäckta, brynta och till...

Kanelstinn äppelkaka med prekär syra

›
Fortfarande finns det faktiskt svenska vinteräpplen att få, även om de sjunger på sista versen. Eftersom kylan fortfarande kryper med vi...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.