torsdag 2 april 2015
Slag och nacke som påskalamm i rulle
›
Det är så mycket smak i de där styckningsdetaljerna som folk i gemen brukar undvika. Jag säger inte att de är lätta att hantera, men de ä...
lördag 28 mars 2015
Isterband Christer Lingström
›
Ja så är det, att vi hade på den tiden vi jobbade ihop en hel del gemensamt, bland annat fäblessen för isterbandet . Det gav sig bland an...
måndag 23 mars 2015
Arbetslunch vid datorn idag
›
Det ligger sex ostron i kylen och "skräpar", borde snarrat dem till lunchen, men nej. Det fick bli tea time istället och lå...
Premiär för Frantzén på NK idag!
›
Visst känner man igen ideologin i det som serveras på nya restaurationen på NK, visst är det "Frantzénstuk" i smaker och text...
Säljer en av mina grislampor
›
Jaa, hörrni, ett tag hade jag grislampor i varje hörn, förenat med en central kopplingskopp i taket. Köpte in ett större antal vid ...
fredag 20 mars 2015
Skygrytan på spisen igen
›
Antunalammen ger mig en hög med lammben vartefter vi njuter av köttet. Lammben blir en helt fantastisk buljong, knäckta, brynta och till...
Kanelstinn äppelkaka med prekär syra
›
Fortfarande finns det faktiskt svenska vinteräpplen att få, även om de sjunger på sista versen. Eftersom kylan fortfarande kryper med vi...
‹
›
Startsida
Visa webbversion