måndag 23 mars 2015
Arbetslunch vid datorn idag
›
Det ligger sex ostron i kylen och "skräpar", borde snarrat dem till lunchen, men nej. Det fick bli tea time istället och lå...
Premiär för Frantzén på NK idag!
›
Visst känner man igen ideologin i det som serveras på nya restaurationen på NK, visst är det "Frantzénstuk" i smaker och text...
Säljer en av mina grislampor
›
Jaa, hörrni, ett tag hade jag grislampor i varje hörn, förenat med en central kopplingskopp i taket. Köpte in ett större antal vid ...
fredag 20 mars 2015
Skygrytan på spisen igen
›
Antunalammen ger mig en hög med lammben vartefter vi njuter av köttet. Lammben blir en helt fantastisk buljong, knäckta, brynta och till...
Kanelstinn äppelkaka med prekär syra
›
Fortfarande finns det faktiskt svenska vinteräpplen att få, även om de sjunger på sista versen. Eftersom kylan fortfarande kryper med vi...
torsdag 19 mars 2015
Bästa äggröran någonsin alla kategorier
›
"Bästa äggröran någonsin." Och jag lagade den själv, men handlaget är bara den lilla, lilla biten av det hela, avgörande är...
tisdag 24 februari 2015
Indiskt framför kakelugnsbrasan
›
Vi äter oss genom världen bara för att det är så gott med just den slags variationen. Idag indiska smaker och lite variant på Aloo Gobi,...
‹
›
Startsida
Visa webbversion