lagers tabberas
måndag 23 mars 2015

Arbetslunch vid datorn idag

›
Det ligger sex ostron i kylen och "skräpar", borde snarrat dem till lunchen, men nej. Det fick bli tea time istället och lå...

Premiär för Frantzén på NK idag!

›
Visst känner man igen ideologin i det som serveras på nya restaurationen på NK, visst är det "Frantzénstuk" i smaker och text...

Säljer en av mina grislampor

›
Jaa, hörrni, ett tag hade jag grislampor i varje hörn, förenat med en central kopplingskopp i taket. Köpte in ett större antal vid ...
fredag 20 mars 2015

Skygrytan på spisen igen

›
Antunalammen ger mig en hög med lammben vartefter vi njuter av köttet. Lammben blir en helt fantastisk buljong, knäckta, brynta och till...

Kanelstinn äppelkaka med prekär syra

›
Fortfarande finns det faktiskt svenska vinteräpplen att få, även om de sjunger på sista versen. Eftersom kylan fortfarande kryper med vi...
torsdag 19 mars 2015

Bästa äggröran någonsin alla kategorier

›
"Bästa äggröran någonsin."  Och jag lagade den själv, men handlaget är bara den lilla, lilla biten av det hela, avgörande är...
tisdag 24 februari 2015

Indiskt framför kakelugnsbrasan

›
Vi äter oss genom världen bara för att det är så gott med just den slags variationen. Idag indiska smaker och lite variant på Aloo Gobi,...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.