tisdag 27 januari 2015
Det enkla är det goda
›
Ibland blir det stockning av varor i kylen. Sånt man köper hem i tronöver att det ska gå åt illa kvickt, men blir liggande tills det slo...
Den vidunderliga nogsamheten och utnyttjandet av allt
›
Jag sa ju det, att jag har en dold fäbless för handarbete. Sådant arbete som går för en spottstyver på loppisar och auktioner, som inte ...
1 kommentar:
fredag 16 januari 2015
Favorit i repris; vaniljmarinerade apelsiner
›
Mina marinerade apelsiner serverade i en pajform och på Konstnärsklubbens porträttduk Jag glömmer den emellanåt, så dyker den upp som lu...
torsdag 15 januari 2015
Fettisdagsbulle - say no more
›
Ni vet, jag är född i Norrköping och hade mina första nio år där. När jag var barn åt man fettisdagsbullar eller fastlagsbullar, semlor ...
Strömming i pipelinen
›
Ja, men det är väl klart. Den nya snabbmaten som andas så mycket mer kvalitet, natur och tradition kröns av strömming, Ni vet den lilla ...
onsdag 31 december 2014
Sawadee piimai สวัสดี ปี ใหม่ - GOTT NYTT ÅR
›
måndag 29 december 2014
Milt omtumlande mässa i Allhelgonakyrkan med griskind och fish&chips i bästa sällskap
›
Det finns sådana där stunder och tillfällen och möten som man aldrig, aldrig, glömmer. Sådant som etsar sig fast som ohyggligt ingripand...
‹
›
Startsida
Visa webbversion