lagers tabberas
tisdag 27 januari 2015

Det enkla är det goda

›
Ibland blir det stockning av varor i kylen. Sånt man köper hem i tronöver att det ska gå åt illa kvickt, men blir liggande tills det slo...

Den vidunderliga nogsamheten och utnyttjandet av allt

›
Jag sa ju det, att jag har en dold fäbless för handarbete. Sådant arbete som går för en spottstyver på loppisar och auktioner, som inte ...
1 kommentar:
fredag 16 januari 2015

Favorit i repris; vaniljmarinerade apelsiner

›
Mina marinerade apelsiner serverade i en pajform och på Konstnärsklubbens porträttduk Jag glömmer den emellanåt, så dyker den upp som lu...
torsdag 15 januari 2015

Fettisdagsbulle - say no more

›
Ni vet, jag är född i Norrköping och hade mina första nio år där. När jag var barn åt man fettisdagsbullar eller fastlagsbullar, semlor ...

Strömming i pipelinen

›
Ja, men det är väl klart. Den nya snabbmaten som andas så mycket mer kvalitet, natur och tradition kröns av strömming, Ni vet den lilla ...
onsdag 31 december 2014

Sawadee piimai สวัสดี ปี ใหม่ - GOTT NYTT ÅR

›
måndag 29 december 2014

Milt omtumlande mässa i Allhelgonakyrkan med griskind och fish&chips i bästa sällskap

›
Det finns sådana där stunder och tillfällen och möten som man aldrig, aldrig, glömmer. Sådant som etsar sig fast som ohyggligt ingripand...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.