lagers tabberas
torsdag 27 november 2014

Längat efter det heta, "fiskiga" och blandningen av kött och räkor

›
Och så enkelt det är. Hade lite uppstekt köttfärs kvar i kylen, alltid torkade räkor i frysen, kryddorna står redo att användas. Oj oj ...
torsdag 20 november 2014

Men HALLÅ! Nu är det dags att bygga. Nått ett delmål , gått ner 20 kilo.

›
Alltså, alltså. Hur djävla lätt är det att 24/7 hålla på med mat och som grädde på moset laga mat till ungarna som är kräsna och SAMTIDIGT i...
1 kommentar:
onsdag 19 november 2014

Njutning med smaker efter 11 veckors matcelibat

›
I morgon ska det vara invägning för mig igen. Senast var det 20 kilo bort. Upptäckte att jag var på väg att bli benig över hela kroppen...
söndag 9 november 2014

Nyskördad mangold för middagar i vinter

›
Tänk, sent som katten, långt in i november och det går fortfarande att skörda från landet. Det är klart att svartkålen (palmkålen) står ...
fredag 31 oktober 2014

En av alla dessa nätter

›
Lockas av ljuset, speglingarna, byggena som liksom aldrig stillar, inte ens i natten där taxibilen rullar fram. (Fortums stora värmekraftver...
lördag 25 oktober 2014

Oerhört sensitivt och en smula asketiskt

›

I för stor kostym på Måltidsgalans kunskapsdagar

›
Tackar för utmärkelsen när Björn Frantzéns och min senaste kokbok föräras epitetet "Årets måltidslitteratur Foto: Alex Zsolt-Hegedus...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.