lagers tabberas
söndag 9 november 2014

Nyskördad mangold för middagar i vinter

›
Tänk, sent som katten, långt in i november och det går fortfarande att skörda från landet. Det är klart att svartkålen (palmkålen) står ...
fredag 31 oktober 2014

En av alla dessa nätter

›
Lockas av ljuset, speglingarna, byggena som liksom aldrig stillar, inte ens i natten där taxibilen rullar fram. (Fortums stora värmekraftver...
lördag 25 oktober 2014

Oerhört sensitivt och en smula asketiskt

›

I för stor kostym på Måltidsgalans kunskapsdagar

›
Tackar för utmärkelsen när Björn Frantzéns och min senaste kokbok föräras epitetet "Årets måltidslitteratur Foto: Alex Zsolt-Hegedus...
onsdag 22 oktober 2014

Oj, Oj vilken dag. Vi gjorde det igen, bästa måltidslitteraturen för Glöd med Björn Frantzén

›
Egentligen är jag för blygsam, men nu har jag tre "Bästa Måltidslitteratur" och det är klart att jag vill berätta det. Först...
1 kommentar:
tisdag 21 oktober 2014

...och det doftade så gott, panëng på pumpa och kyckling. Längtar nu verkligen.

›
Man kan väl kanske kalla sig självplågare! * Idag lagade jag en väldoftande, het, aromatisk och djup panëng på egenodlad pumpa och...
söndag 12 oktober 2014

Kao Pad, kärt barn....flygande lögner, flyed lyes, stekt ris, fried rice...skitgott, men jag glömde de torkade räkorna

›
 Ja, vad gör man när man sitter med slutet på en vecka med ungarna och de ska till mamma på måndag. Jo man gör en kao pad. Det är thai ...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.