lördag 25 oktober 2014
Oerhört sensitivt och en smula asketiskt
›
I för stor kostym på Måltidsgalans kunskapsdagar
›
Tackar för utmärkelsen när Björn Frantzéns och min senaste kokbok föräras epitetet "Årets måltidslitteratur Foto: Alex Zsolt-Hegedus...
onsdag 22 oktober 2014
Oj, Oj vilken dag. Vi gjorde det igen, bästa måltidslitteraturen för Glöd med Björn Frantzén
›
Egentligen är jag för blygsam, men nu har jag tre "Bästa Måltidslitteratur" och det är klart att jag vill berätta det. Först...
1 kommentar:
tisdag 21 oktober 2014
...och det doftade så gott, panëng på pumpa och kyckling. Längtar nu verkligen.
›
Man kan väl kanske kalla sig självplågare! * Idag lagade jag en väldoftande, het, aromatisk och djup panëng på egenodlad pumpa och...
söndag 12 oktober 2014
Kao Pad, kärt barn....flygande lögner, flyed lyes, stekt ris, fried rice...skitgott, men jag glömde de torkade räkorna
›
Ja, vad gör man när man sitter med slutet på en vecka med ungarna och de ska till mamma på måndag. Jo man gör en kao pad. Det är thai ...
fredag 10 oktober 2014
Gyllengul pumpasoppa på bordet ikväll
›
Jag sådde pumporna i små krukor i köksfönstret någon gång i början av maj. Den nionde juni planterade jag ut dem i landet, välgödsl...
torsdag 9 oktober 2014
Köpt kassler för första gången i mitt liv
›
Och då ställer man frågan där jag står i butiken och ser att Kassler går för lockpriset 29:90 medan benfri mörad fläskkotlett går för mel...
‹
›
Startsida
Visa webbversion