lagers tabberas
onsdag 22 oktober 2014

Oj, Oj vilken dag. Vi gjorde det igen, bästa måltidslitteraturen för Glöd med Björn Frantzén

›
Egentligen är jag för blygsam, men nu har jag tre "Bästa Måltidslitteratur" och det är klart att jag vill berätta det. Först...
1 kommentar:
tisdag 21 oktober 2014

...och det doftade så gott, panëng på pumpa och kyckling. Längtar nu verkligen.

›
Man kan väl kanske kalla sig självplågare! * Idag lagade jag en väldoftande, het, aromatisk och djup panëng på egenodlad pumpa och...
söndag 12 oktober 2014

Kao Pad, kärt barn....flygande lögner, flyed lyes, stekt ris, fried rice...skitgott, men jag glömde de torkade räkorna

›
 Ja, vad gör man när man sitter med slutet på en vecka med ungarna och de ska till mamma på måndag. Jo man gör en kao pad. Det är thai ...
fredag 10 oktober 2014

Gyllengul pumpasoppa på bordet ikväll

›
Jag sådde pumporna i små krukor i köksfönstret någon gång i början av maj. Den nionde juni planterade jag ut dem i landet, välgödsl...
torsdag 9 oktober 2014

Köpt kassler för första gången i mitt liv

›
Och då ställer man frågan där jag står i butiken och ser att Kassler går för lockpriset 29:90 medan benfri mörad fläskkotlett går för mel...

Någon får nobelpris, en annan blir highlightad på itrim

›
Jo, jag har varit idog och visst jag har överträffat mina egna förväntningar. Fortfarande dock livrädd att det ska vara en viktökning t...
tisdag 7 oktober 2014

Te utan kalorier

›
Te och kaffe behöver jag inte vara försiktig med. Jag tror jag dricker två liter varje dygn. Av en liten nostalgisk anledning hemfalle...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.