lagers tabberas
söndag 28 september 2014

Jätteroligt att skörda när man vet att man inte får äta.

›
Vackra pumpor, primörstorlek på gula och röda och vita betor, mangold som är alldeles krispig. Det är sista skörden i mitt gamla land. S...
torsdag 25 september 2014

Skördesoppa på mangold, tefatssquash, svamp och gullök

›
Jag befinner mig i ett läge där mat inte längre estmeras. Alltså inte i något slags sjukdomstillstånd utan fram till den 24 novembe...
1 kommentar:
tisdag 23 september 2014

Utsökt glädje i ett möte och imponerande om mat från Hunan

›
För en väldigt massa år sedan gick jag på Royal College of Art i London och i sällskap med en bergenser, Jan-Erik Willgohs. Vi slog vä...
torsdag 11 september 2014

Svampar som skulle kunna göra mig både mätt och rik, men även död.

›
Ja hallå alla svampkunniga i vänkretsen. Börjar med två olika arter (som jag tolkat det) som växer i gräsmattan, den första helt öppet och o...
onsdag 10 september 2014

22 år sedan sist, det här är min studio

›
Efter en hel del bök och stök med tidigare grannar fick vi den första september ta över hela huset. "Vår statarlänga på A...
1 kommentar:
tisdag 9 september 2014

Mörad kotlett med nyplockad svamp och gräddsås

›
Plågar mig just nu med nördklassiker. Varför? Jo, för att jag går på svältkost och känner mig för första gången i mitt liv ha en ätstörni...
torsdag 4 september 2014

En stor kaffeupplevelse när man minst anar det och dessutom i Kista hos Auel Handmade Coffee

›
Jo då, jag är kinkig med kaffe. Därför är det sällan jag får sådana där vassa kaffeupplevelser annat än när jag själv hanterar rostning, ...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.