lagers tabberas
torsdag 11 september 2014

Svampar som skulle kunna göra mig både mätt och rik, men även död.

›
Ja hallå alla svampkunniga i vänkretsen. Börjar med två olika arter (som jag tolkat det) som växer i gräsmattan, den första helt öppet och o...
onsdag 10 september 2014

22 år sedan sist, det här är min studio

›
Efter en hel del bök och stök med tidigare grannar fick vi den första september ta över hela huset. "Vår statarlänga på A...
1 kommentar:
tisdag 9 september 2014

Mörad kotlett med nyplockad svamp och gräddsås

›
Plågar mig just nu med nördklassiker. Varför? Jo, för att jag går på svältkost och känner mig för första gången i mitt liv ha en ätstörni...
torsdag 4 september 2014

En stor kaffeupplevelse när man minst anar det och dessutom i Kista hos Auel Handmade Coffee

›
Jo då, jag är kinkig med kaffe. Därför är det sällan jag får sådana där vassa kaffeupplevelser annat än när jag själv hanterar rostning, ...
1 kommentar:
fredag 22 augusti 2014

Leverpastejsmörgås efter jobbet

›
Så här är det ju att jag ibland jobbar hela nätter, ända till gryning. Då, när jag kommer hem vill jag ha något enkelt. En smörgås med l...
2 kommentarer:
tisdag 19 augusti 2014

Rosad i jobbet

›
Min blygsamhet förbjuder mig egentligen, men wtf.  Så här är vi på Taxi Stockholm Hämtad som skärmslumpar på TSABs intranetsida med ...
1 kommentar:
söndag 17 augusti 2014

Avsnoppad purjo och kassans fråga om dadlar.

›
persika paraguayos Ni vet de där lysande goda vita persikorna som går under varunamnet paraguayos. Jag köpte ett gäng sådana idag, 26:9...
2 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.