lagers tabberas
fredag 22 augusti 2014

Leverpastejsmörgås efter jobbet

›
Så här är det ju att jag ibland jobbar hela nätter, ända till gryning. Då, när jag kommer hem vill jag ha något enkelt. En smörgås med l...
2 kommentarer:
tisdag 19 augusti 2014

Rosad i jobbet

›
Min blygsamhet förbjuder mig egentligen, men wtf.  Så här är vi på Taxi Stockholm Hämtad som skärmslumpar på TSABs intranetsida med ...
1 kommentar:
söndag 17 augusti 2014

Avsnoppad purjo och kassans fråga om dadlar.

›
persika paraguayos Ni vet de där lysande goda vita persikorna som går under varunamnet paraguayos. Jag köpte ett gäng sådana idag, 26:9...
2 kommentarer:
torsdag 14 augusti 2014

Mer till kulturen lokalt, nödvändigt för överlevnaden.

›
Försök till kulturell selfie På FB gav Sollentuna kommuns lokala kulturborgarråd   Magnus Ramstrand  upp ett glädjetjut över att hans p...

Årets första kantarellmiddag

›
Om jag ska ha en kantarellsmörgås, med vilket jag oftast inleder svampsäsongen med, vill jag steka kantarellerna hastigt på hög värme o...
söndag 3 augusti 2014

Hemlig strand med sandig korv och vadinflammerande promenix

›
Alltså, man ska inte gnälla och utan svårigheter når man inte det där man så eftertraktar som till exempel en enskild strand få förunna...
fredag 1 augusti 2014

Vertikalgrillad grisnacke på Västanå

›
Alltså, just nu skriver Bonniers att man bör läsa GLÖD för att bli en mästare vid grillen. Jag fick förmånen att skriva alla texter i de...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.