onsdag 19 mars 2014
Läskig konservatism och upprörande diskvalificering av ungt nytänkande på Hembygdsföreningens årsmöte
›
Det var ett av de märkligaste årsmöten jag någon gång varit på. En fullständig förvandling, eller snarare, en tillbakagång till inbund...
lördag 15 mars 2014
Tom yum talay - en tröst när allt annat är åt helvete
›
Nu är det ju så pass att inget annat är åt helvete, men det kändes bra att skriva så som rubrik för den här Gudomligt goda soppan som ha...
måndag 10 mars 2014
Edsbacka Bistro på väg att bli kvarterskrog
›
Britt-Marie Bäcke, företagare, knäckebrödsbagare, sommelier och nu ansvarig för dagliga driften av Edsbacka Bistro Överst debutknäcke...
måndag 3 mars 2014
Julklapp från älskade Liva och hennes Paolo, middag på Adam & Albin
›
Tabberaset med sin dotter Liva Bläckfisken as a starter Den andra mars var det dags igen och då gäller det att passa på. Bordet b...
söndag 2 mars 2014
En verklig entreprenör med fingertoppskänsla och kvalitetsnäsa tar över Edsbacka Bistro
›
Det blir Britt-Marie Bäcke som sätter på sig ledartröjan i Sollentuna och tar över Edsbacka Bistro efter Christer L...
Från 1700 talets teaterspektakel med Bellman och Frohm till modern ankconfit med stiltonost och päron
›
Ovan är en ovan bild för kvinnor under 1700 talet rökte aldrig i offentligheten (men om de rökte tobak så var det självklart i pipa av kr...
lördag 1 mars 2014
Regnig utflykt till Linderödssvinens smakrike
›
I boken "Frantzén Lindeberg" skriver jag om Björn Frantzéns förhållande till sitt griskött och längtan efter den ursprungl...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion