måndag 10 mars 2014
Edsbacka Bistro på väg att bli kvarterskrog
›
Britt-Marie Bäcke, företagare, knäckebrödsbagare, sommelier och nu ansvarig för dagliga driften av Edsbacka Bistro Överst debutknäcke...
måndag 3 mars 2014
Julklapp från älskade Liva och hennes Paolo, middag på Adam & Albin
›
Tabberaset med sin dotter Liva Bläckfisken as a starter Den andra mars var det dags igen och då gäller det att passa på. Bordet b...
söndag 2 mars 2014
En verklig entreprenör med fingertoppskänsla och kvalitetsnäsa tar över Edsbacka Bistro
›
Det blir Britt-Marie Bäcke som sätter på sig ledartröjan i Sollentuna och tar över Edsbacka Bistro efter Christer L...
Från 1700 talets teaterspektakel med Bellman och Frohm till modern ankconfit med stiltonost och päron
›
Ovan är en ovan bild för kvinnor under 1700 talet rökte aldrig i offentligheten (men om de rökte tobak så var det självklart i pipa av kr...
lördag 1 mars 2014
Regnig utflykt till Linderödssvinens smakrike
›
I boken "Frantzén Lindeberg" skriver jag om Björn Frantzéns förhållande till sitt griskött och längtan efter den ursprungl...
1 kommentar:
torsdag 27 februari 2014
Svårt att sova, hittat sömnterapi i köket och lagar mat i tomrummet
›
Bästa, billigaste, lök, vitlök, chili, fisksås, lime och en burk tomatiserad makrill. Thai, pla kapong Hör inte till nätternas äventyr, sn...
måndag 24 februari 2014
Sockersöt dessert utan socker men med fet smetana, sur grädde och lakrits
›
Pistage (SollentunaGross) 230 kronor kilot i rensad lösvikt. Smetana (City Gross Stinsen), lakritspulver (OBS Rotebro). För fyra port...
‹
›
Startsida
Visa webbversion