lagers tabberas
onsdag 29 januari 2014

Återupptäckt det här med gryta och variationerna från världen

›
Den låter lite skitnödig den där rubriken, men är inte mindre sann för det. I går en svensk gryta på svensk välhängd högrev med anstrykn...

Het gryta, hot pot, men mer åt chili, men ändå inte

›
Ja, vad kallar man alla dessa grytor? Idag lagad bara efter smak och inspiration och ett helt stort, två kilos stycke kött av högreven....
måndag 27 januari 2014

Babybel rockar fett på natten i bilen

›
Visst har det slagit mig förr, skitmaten som återstår i natten. Pratade med en människa på min bensinmack. Jag sa: "Det kanske sku...
söndag 19 januari 2014

Plättar utan mjöl

›
Letar på nätet efter någon idé med plättar utan kolhydrater, eller i varje fall minimalt med kolhydrater och hittar en del med nötter, ...

En matig läsning om en Strogge och en Reutersvärds diabilder

›
För många år sedan intervjuade jag Oscar Reutersvärd för en tidning. VI fick oerhört bra kontakt och träffades många gånger därefter. ...
fredag 17 januari 2014

Kycklingvingar är ren och skär umgängesmat mid fingertoppskänsla

›
Jag har kycklingvingeolja i en burk i skafferiet, den används bara till att fritera kycklingvingar och broskben i vilket säger en del ...
onsdag 15 januari 2014

Kålsoppans lov - vad annars i en statarlänga för lunch

›
Två ungar hemma, dubbelvabb med andra ord - dock ej med dubbel ersättning. Min egen lunch som inte längre finns i ordets egentliga bety...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.