fredag 17 januari 2014
Kycklingvingar är ren och skär umgängesmat mid fingertoppskänsla
›
Jag har kycklingvingeolja i en burk i skafferiet, den används bara till att fritera kycklingvingar och broskben i vilket säger en del ...
onsdag 15 januari 2014
Kålsoppans lov - vad annars i en statarlänga för lunch
›
Två ungar hemma, dubbelvabb med andra ord - dock ej med dubbel ersättning. Min egen lunch som inte längre finns i ordets egentliga bety...
I valet och kvalet mellan plättar och fläsk
›
Fläsk med gräddstuvad brockoli, ett alternativ en annan dag. Ja, men "asså". Ska man leverera GI när man har barn - det är ju ...
tisdag 14 januari 2014
Om inte Anglais så i alla fall lever
›
Det fick bli som jag tänkt. Kycklinglevrar stekta med avslut av åldrad balsamico (de behöver syran). Kapris. Till serverades gröna...
Svår abstinens efter kalvlever Anglais
›
Det händer att jag får svår abstinens efter kalvlever Anglais. Förmodligen är det kroppen i sig som säger till att det Anglaisen är ...
1 kommentar:
fredag 10 januari 2014
Säg "Lapskojs", det räcker
›
Favorit i repris. Skrev nyligen om hur julskinkan bäst tillvaratas och förbrukas efter jul. Slår mig när jag ser bilden och minns s...
torsdag 9 januari 2014
De voro tolv små kulor i granen, tio ramlade ner så nu är de bara två
›
På den tiden man kunde köpa kulor av glas att hänga i grenen (granen) gjorde jag det. Jag tror det var till min första egna gran. Kulor a...
‹
›
Startsida
Visa webbversion