onsdag 1 januari 2014
Pizza var god dröj!
›
Det här är en liten favorit i repris vilket betyder att jag skrivit om pizzan på det här sättet förr. Idag är det ju superaktuellt att skr...
Första inlägget för året, om gårdagskvällens meny hemma med barnen
›
Det var väl inte så märkvärdigt egentligen, men djäkligt gott - precis så som det ska vara en nyårsafton. August är den som...
tisdag 31 december 2013
Sawadee piimai สวัสดี ปี ใหม่ - Gott Nytt År - Happy New year
›
Klockan har slagit 4:00 denna årets sista dag 2013. Jag har suttit och fullgjort det jag förutsatt mig att göra - skriva grundmanus på e...
måndag 30 december 2013
Stilleben i glas, fynd från min egen gamla vind
›
Det finns ting utan betydelse och sådana man bär med sig odefinierbart och som bara finns där. När jag flyttade senast, fyra månad...
En verklig räkmacka att glida på och så ett sätt att förvalta julskinkan.
›
Ute på lokal tenderar räkmackorna att krympa vad gäller räkor och i stället matas med hårdkokta industriskalade ägg och andra utfyllnadsm...
söndag 29 december 2013
Inbakade ostar, friterad camenbert och i kombination med confiterade ankbröst
›
Snart sagt all ost går att fritera och baka in. Väserbotten i filodeg eller helt enkelt omhuldad som en camenbert med dubbelpanering och...
fredag 27 december 2013
Nudelsoppa, kwaytiao, med rester av anka, ankbuljong och havets frukter
›
Det blev lite tomt. Juldagen åkte de hem till deras mamma, småbarnen, och jag själv satte mig i taxibilen för att köra en långpanna. Eft...
1 kommentar:
‹
›
Startsida
Visa webbversion