lagers tabberas
lördag 23 november 2013

Middag på olika gamla betor, vita morötter, getost, brynt smör och valnötter

›
Det har sina fördelar att äga en trädgård. I min finns det bara lite plats för rosor (ingen har jag lovat en rosegarden!) Jag fräser istä...

Boxning är bra för själen

›
En bild som säger ganska mycket. Sollentuna Boxningsklubb och ja, jo, jag står där och ser mallig ut och konstaterar att boxning ändå ä...
söndag 17 november 2013

Svartkål, palmkål, grönkål, gulris och en frunch i morgondis

›
Har inte varit där på länge. Antingen har det varit för mycket på jobbet eller så har det varit pissigt väder. Efter frånvaro är ma...
fredag 15 november 2013

Sanna njutningar, ofta smått perversa, men ljuvligt sköna

›
Det är en sann njutning att sitta hemma en kväll och efter middagen och vid den tända varma kakelugnen koka en kopp kaffe att d...
tisdag 12 november 2013

Plötsligt kom det en faktura...från DN

›
Ja jösses, det hela har fått en fortsättning trots att DN säljaren senast slog på röret efter att ha sagt: "Du verkar inte vilja h...
söndag 10 november 2013

Glimrande gästspel på Villa Joya i Portugal

›
Stranden i Albufeira i går vid fyratiden, 21 grader varmt. Dom är liksom hängande på varandra, de moderna villorna i Albufeira, och så...
1 kommentar:
torsdag 7 november 2013

Anka och dovvilt på Edsbacka Bistro i Sollentuna och en gås i skafferiet i Sysne

›
Det är få råvaror som jag är så så svag för som anka (har ofta ett par tre stycken i kylen som längtan och förväntan) . Kan helsteka en...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.