lagers tabberas
söndag 17 november 2013

Svartkål, palmkål, grönkål, gulris och en frunch i morgondis

›
Har inte varit där på länge. Antingen har det varit för mycket på jobbet eller så har det varit pissigt väder. Efter frånvaro är ma...
fredag 15 november 2013

Sanna njutningar, ofta smått perversa, men ljuvligt sköna

›
Det är en sann njutning att sitta hemma en kväll och efter middagen och vid den tända varma kakelugnen koka en kopp kaffe att d...
tisdag 12 november 2013

Plötsligt kom det en faktura...från DN

›
Ja jösses, det hela har fått en fortsättning trots att DN säljaren senast slog på röret efter att ha sagt: "Du verkar inte vilja h...
söndag 10 november 2013

Glimrande gästspel på Villa Joya i Portugal

›
Stranden i Albufeira i går vid fyratiden, 21 grader varmt. Dom är liksom hängande på varandra, de moderna villorna i Albufeira, och så...
1 kommentar:
torsdag 7 november 2013

Anka och dovvilt på Edsbacka Bistro i Sollentuna och en gås i skafferiet i Sysne

›
Det är få råvaror som jag är så så svag för som anka (har ofta ett par tre stycken i kylen som längtan och förväntan) . Kan helsteka en...
tisdag 5 november 2013

Brunch, frunch och riktigt pubgrub som lördagsunderhållning mitt på blanka dan.

›
Kan inte undanhålla er det Frantzén med mannar kokat ihop tills på lördag. Legat i stöpsleven ganska länge. Nu fick de vilda uttrycken ä...
söndag 3 november 2013

Hallå Vakna - det ville jag göra med DN, men det verkar utsiktslöst!

›
Blev uppringd av en trevlig dam som sålde DN. Lördag och söndags-tidningen + fritt på DN.se. Det skulle kosta 600 kronor för ett halvår, in...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.