lagers tabberas
söndag 10 november 2013

Glimrande gästspel på Villa Joya i Portugal

›
Stranden i Albufeira i går vid fyratiden, 21 grader varmt. Dom är liksom hängande på varandra, de moderna villorna i Albufeira, och så...
1 kommentar:
torsdag 7 november 2013

Anka och dovvilt på Edsbacka Bistro i Sollentuna och en gås i skafferiet i Sysne

›
Det är få råvaror som jag är så så svag för som anka (har ofta ett par tre stycken i kylen som längtan och förväntan) . Kan helsteka en...
tisdag 5 november 2013

Brunch, frunch och riktigt pubgrub som lördagsunderhållning mitt på blanka dan.

›
Kan inte undanhålla er det Frantzén med mannar kokat ihop tills på lördag. Legat i stöpsleven ganska länge. Nu fick de vilda uttrycken ä...
söndag 3 november 2013

Hallå Vakna - det ville jag göra med DN, men det verkar utsiktslöst!

›
Blev uppringd av en trevlig dam som sålde DN. Lördag och söndags-tidningen + fritt på DN.se. Det skulle kosta 600 kronor för ett halvår, in...
söndag 20 oktober 2013

Förvirrande men klartext om mikrobiologi i mejerinäringen och betydelsen av terroir med Harlold McGee

›
När jag var liten gjorde min farmor långmjölk i jordkällaren. Vi lärde oss att det var tätörtens verk. Men hur tätörten inkorporerades me...
1 kommentar:
lördag 12 oktober 2013

Rejält och riktigt på The Flying Elk

›
Det är det svåraste som finns och samtidigt det enklaste. I natt hade jag förmånen att få sitta och prata med Stephen Harris, enskilt, i n...
tisdag 24 september 2013

Från Nordisk stjärnträff till Åländskt svartbröd

›
Det verkar lite fjuttigt efter att ha skrivit det här inlägget, men matlivet har många olika bottnar. Som kvällsmackan som ser lite anno...
‹
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Lagers tabberas
Tabberas kommer av ”Tabula rasa”, att göra rent bord på latin. Konstnär, författare, mathistoriker, föreläsare och journalist. Bilder och text © Göran Lager 2006-2017 Bilderna och texterna inkl. recept är skyddade genom lag. Läs mer HÄR!
Visa hela min profil
Använder Blogger.