söndag 10 november 2013
Glimrande gästspel på Villa Joya i Portugal
›
Stranden i Albufeira i går vid fyratiden, 21 grader varmt. Dom är liksom hängande på varandra, de moderna villorna i Albufeira, och så...
1 kommentar:
torsdag 7 november 2013
Anka och dovvilt på Edsbacka Bistro i Sollentuna och en gås i skafferiet i Sysne
›
Det är få råvaror som jag är så så svag för som anka (har ofta ett par tre stycken i kylen som längtan och förväntan) . Kan helsteka en...
tisdag 5 november 2013
Brunch, frunch och riktigt pubgrub som lördagsunderhållning mitt på blanka dan.
›
Kan inte undanhålla er det Frantzén med mannar kokat ihop tills på lördag. Legat i stöpsleven ganska länge. Nu fick de vilda uttrycken ä...
söndag 3 november 2013
Hallå Vakna - det ville jag göra med DN, men det verkar utsiktslöst!
›
Blev uppringd av en trevlig dam som sålde DN. Lördag och söndags-tidningen + fritt på DN.se. Det skulle kosta 600 kronor för ett halvår, in...
söndag 20 oktober 2013
Förvirrande men klartext om mikrobiologi i mejerinäringen och betydelsen av terroir med Harlold McGee
›
När jag var liten gjorde min farmor långmjölk i jordkällaren. Vi lärde oss att det var tätörtens verk. Men hur tätörten inkorporerades me...
1 kommentar:
lördag 12 oktober 2013
Rejält och riktigt på The Flying Elk
›
Det är det svåraste som finns och samtidigt det enklaste. I natt hade jag förmånen att få sitta och prata med Stephen Harris, enskilt, i n...
tisdag 24 september 2013
Från Nordisk stjärnträff till Åländskt svartbröd
›
Det verkar lite fjuttigt efter att ha skrivit det här inlägget, men matlivet har många olika bottnar. Som kvällsmackan som ser lite anno...
‹
›
Startsida
Visa webbversion